lördag 11 februari 2012

Bag-in-boxNär vårt lilla "pyre" var omkring 1,5 år så älskade han att bära omkring på en tom bag-in-box kartong. Den hade ju ett suveränt bra handtag att hålla i och dessutom kunde man ju även kasta iväg den eller stå på den utan att den gick sönder. Och höll man i handtaget och dunkade boxen mot golvet så lät det ju väldigt bra oxå.


Med andra ord en mycket bra leksak, fast den såg ju lite tråkigare ut (tyckte jag). Speciellt eftersom vårt lilla charmtroll var ett "lånebarn" och Socialsekreterare, biologiska föräldrar och BUP var här ofta.


Så för att råda bot på det så blev det till att inventera hobbyrummet. Jag valde tapeter som bakgrund och så på med massor av dekorationer. Det gällde att limma fast allt ordentligt så att inget gick att pilla bort. Kanterna täcktes med band.


Och se där, nu kunde man inte längre se att det varit en tom bag-in-box kartong längre. Fast vårt "pyre" brydde sig inte så mycket om förändringen, så länge som funktionen kvarstod. Några få kommentarer om "hjärta" och "fjäril" bara. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar