måndag 28 juni 2010

Skippa skolarbete ger skaparlust!

Vad jag egentligen skulle ha gjort idag var att börja på den rapport som skulle ha lämnats in för två veckor sedan (veckoinlämning för den KY-utbildning jag går).

Men.... ork och inspiration infann sig aldrig för just det... konstigt nog så tycktes det finnas massor av inspiration för att göra kort *skratt*.

Här är vad jag hann på den 1,5 tim som lillkillen sov. Det är inte utan att jag är imponerad själv! Så snabb är jag aldrig annars.

Först kortet är stämpeln från MHSFY (my heart stamps for you). Jag hade färglagt den uppstämplade bilden sedan tidigare för att jag tänkt sälja stämpeln på Tradera, men nu tror jag nog att den får stanna kvar några månader till...
Bakgrunden är embossad med CB swiss dot.

Här är bakgrunden istället en annan CB - floral ngt...
Jag provade att embossa bladen (hängelstämpel) i grönt.
Blommorna är från Cuttle Bugs die. Nestabilities är labels one, vänt på högkant.


Även här är det CB embossade bakgrund - Diamonds in the rough.
Den blå bakgrunden som är utskuren med Nestabilities är från ett presentpapper och skimrar (syns lite dåligt bara). Texten är från (tror jag) Forma Hantverk. Snäckorna från Faerisong och sjöstjärnorna från Pysselmyran. Pingvinerna är maskade för att se ut som ett par och är från Imaginisce.

Sist av dagens skörd blev ett kort med en stämpel från Rachelle Ann Miller (stämpeln bor numer hos min granne - Sandra). Embossad bakgrund även här - se där, alla korten fick embossad bakgrund idag =)
Blommorna är utpunchade i glittrigt cardstock.

1 kommentar: