tisdag 25 maj 2010

Livets högtider på 8 dagar!

Ibland blir det sådär vansinnigt hektiskt att högtidsdagarna staplas på varandra.
Fast jag tror inte jag varit med om en sådan här komprimerad vecka....?!

Först ut är vårt ena gudbarn, Felix, konfirmation.
Duvan och konfirmationstexten (tror jag) är från Stämpelboden. Kyrkan är från Kortmakaren och namnet Felix är stämplat med bokstäver från Inque boutique.
Blommorna är cuttlebugs.

Vid samma tillfälle firade vi storebror till Felix, Ola, som hade fyllt 18 lite tidigare.
Bilarna från Stämpelboden och den "gamla" modellen är inköpt i USA. Grattis-stämpeln är hÄnglars. De är färglagda med både Promarker, och Bruschables ovanpå för att få ljusa skuggor.

Några dagar senare fyllde vår äldsta dotter, Angelica, 21 år. Hon gillar älvor så denna lite coolare älva från Faerisong fick det bli. Bakgrundspappret påminner om en tatuering hon precis har skaffat sig. Är färglagt med bruschables.


Två dagar senare var det dags för vår yngsta dottern, Josefine, att ta studenten från Naturbruksgymnasiet Sötåsen. Hon hade gjort riktigt bra ifrån sig och hade även lyckats få två stipendier som vi, hennes stolta föräldrar fick se henne gå fram och hämta i skolans Aula.
Alfabetet är QK Moxie, swirlen är från Inkadinkado, flickan är en hÄngel som har modifierats lite för att bli mer studentlik. Fjärilen är en stans från Martha Stewart.

Ytterligare två dagar senare var det dags för bröllop. Det var vårt lilla "lånebarns" mamma och hennes sambo som gifte sig. Trollungen satt snällt i kyrkan (vi lärde oss när det var konfirmation tidigare att juice, majsbågar, russin och små böcker är bra underhållning).
Även här är det färglagt med bruschables och swirlen från Inkadinkado, texten är från Stämpelboden och brudparet från hÄnglar och stÄnglar.

Vid samma tillfälle döptes vårt "lånebarns" lillasyster.
Motivet är från Bildmålarna och händerna från ett kit inköpt i USA. Texten är inköpt på en scrapmässa och jag har tyvärr dålig koll på leverantör men det KAN vara Pysselmyran?!?
Blommorna är retropunchens i olika storlekar.

Puh, kämpig vecka!
Dessutom skulle lillkillen (vårt lånebarn) till sin biologiska pappa en dag (10 mil bort), samt att huset behövde saneras! Den stora tjejjens Sibiriska katt och den lilla tjejjens Jaktlabrador har fällt all vinterpäls och huset har sett ut därefter.
Tror inte att gästerna riktigt uppskattat att sila pälsen mellan tänderna så min moder ryckte in en dag och hjälpte mig att städa (äkta hälften arbetade eftermiddag och åkte tidigt) och min svärmor kom på studentdagen och fixade maten medan vi var hos dottern på hennes skola (fick bara vara med 2 st/student i aulan - synd!).
Dessutom har vi varit och städat ur och kört hem möbler från den lilla tjejjen lägenhet (12 mil bort) som hon hyrt med en kompis i närheten av skolan.

1 kommentar:

  1. Shiiit, det där lät riktigt jobbigt!!!! Men vilka snygga kort du skapat, såååå fina!! Mina favoriter blev älvkortet och dopkortet.

    Kram

    SvaraRadera