onsdag 19 augusti 2009

ÄNNU en KAOS!!!

Titta vad som ramlade in i min brevlåda igår!!!
Denna gång ett härligt kort från goa Angelica/http://scrappgalen.blogspot.com/

Åhhh så roligt det är att få ett alster i handen som någon annan gjort. Att se andras tekniker och få inspiration av dem.

På baksidan står;
Så underbart skrivet att man inte kan bli annat än superglad! Tack goa du!!!!!
Och jag håller med, det skulle vara suveränt att bo närmare dig.
Tänk vilka scrapdagar och nätter det skulle bli....! =D

Nu när både du och Gittan förärat mig med era fina kort vill jag bara gå ut i mitt pysselrum och själv skapa medans inspirationen ni gett finns kvar (jodå, ska allt göra 6 st KAOS själv).....

Fast efter kortskapandet igår till dottern, inser jag att det är bara att lägga på is några dagar till.

Våtrumsväggskivorna skulle ha kommit igår (Fibo Trespo) men enligt Schenker blir det imorgon istället. Får bara de kommit upp ska nog en del försvinna från mitt hobbyrum/materialförråd och då....!!!

3 kommentarer:

 1. Stort grattis till KAOS:en!!! Tack för dina fina ord inne hos mig. Klart du ska skaffa dig nestabilities!!!! Jag är störtförälskad!!! Och ändå kan jag inte embossa ännu, har inte fått mattan med posten ännu. Har du buggen? Fungerar utmärkt med nest:erna i den!! Jag ska helt klart försöka samla på mig fler, fast det blir svårt! Varför? Jo, det kommer i min blogg snart! Inte så kul, men intressant och se vad jag får för svar på inlägget. Håll utkik!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 2. haha...jag kan se dina eleganta skutt framför mig! Du får sätta piskan på gubbe så "skräpet" kommer bort. Nu är det ju perfekt väder för att va ute i rummet ju.Annars ser jag inget bättre råd än att jag kommer i ilfart och så bygger vi ihopa badrummet helt enkelt :-)

  SvaraRadera
 3. Åh vad bra att du blev glad för den, och vartenda ord som står skrivet är sant! Jag beundrar det jobb du gör och önskar bara att det fanns fler som du!

  Ska bli kul att se hur dina KAOSer kommer se ut!

  Hoppas annars att allt är bra med dig och de dina!
  Ha de bäst snäckan!
  Kram /Angelica

  SvaraRadera