söndag 1 januari 2012

ÄNTLIGEN!!!!!

Har jag lyckats bryta mig in i min egen blogg!
Den stationära datorn tappade plötsligt Google och flera andra sidor (som t ex denna sidan) i somras, och när det gällde den bärbara datorn så kraschade hårddisken.
.... livat nästan jämt... *skratt*

Vi börjar väll med en drös med julkort...

Detta kortet fick moder och fader. Vi skulle inte ge julklappar i år, så jag "köpte" en get ifrån dem till en familj i Afrika (via Action Aid tror jag det var...). Förra året var det kycklingar. =)

Jag har använt mig av en mängd olika dies. Pillrigt, men blev riktigt bra.


Yngsta dottern fick detta kort.


Äldsta dottern och hennes sambo fick detta (nästan exakt likadant som ett från förra året, jag vet, men det passar dem).Testade också för första gången att göra ett par vintagejulkort. Målade motivet lite svagt i rött.

Ett kort med fönster. Figurerna är från Panduro, som har köpts in för några år sedan.


Ett papper från Core'dination (som man kan slipa på för att få fram en annan färg).Ett supersnabbt kort att göra.Liftat kort där bakgrunden är en vanlig boksida som jag stämplat på.

Vi har målat, tapetserat och lagt nytt golv i ett av rummen på övervåningen. Detta pappret är en bit av den tapeten.


Ett väldigt guldskimrande papper. Stämplade först och embossade det sedan.Det bruna pappret är från en rulle skyddspapper (vi har ju målat om... *skratt*).Har även sålt några stämplar på Tradera, bl.a. denna, så naturligtvis var jag tvungen att använda den åtminstonde en gång innan den fick ett nytt hem...Ett snabbkort till...


Hade ingen bra grön till granen (trodde jag), så jag blandade en svart och en starkare grön färg till denna gröna nyans. Efteråt visade det sig att jag visst hade en perfekt grön färg...

Japp, jag behöver verkligen rensa mycket mer...En annan av de julstämplarna som jag har sålt i jul - hÄngelflicka.


Provade en ny teknik med att stämpla med en färg + vatten för att sedan stämpla med svart över. Gick det med.Denna stämpel flyttade till min granne Ann. Samma granne har varit helt fantastisk med att hjälpa mig med alla kort som ska göras. Vi har haft riktigt skoj i mitt pysselrum medan vi testar nya lösningar (som inte alltid är så lyckade).


1 kommentar:

  1. Hejsan,
    så fiffigt att använda tapet till julkorten. Skulle vara kul att se hur du gjort om hemma! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera