onsdag 2 september 2009

Troll kommer i stim!


Jag är säker på det..... iaf när det gäller vårt badrumsbygge....


Hantverkarna (snickare, mattläggare, plåtslagare, rörmokare och elektriker) har varit suveräna och pålitliga och kommit på studs men när det gäller materialet - SUCK!!!!


*Våra våtrumsskivor (Fibo Trespo) har lyckats komma fel sort 3 ggr! och defekt 1 gång!
Ganska suveränt jobbat av den leverantören?!? Men de var trots allt snabba på att skicka nytt - även om det blev fel *skratt*.


*Styrenhet till Harvia bastun har också kommit fel två gånger. Ryktet säger att rätt är på väg från Finland nu och kanske landar i Göteborg på Fredag. Vår stackars "personal shopper" från K-rauta sliter sitt hår i förtvivlan! (en för övrigt suveränt bra Personal Shopper).


*En lådfrånt och överdelen på spegelskåpet har också kommit på avvägar. Lådfronten har kommit fel (ursprungliga från Hafa hade fel färg på sidan - var ingen ek där inte?!?). Överdelen har de t o m lyckats "glömma bort" att beställa. Suck, och vi har ju bara väntat 6 v redan och haft elektriker här två gånger som INTE kan montera upp den och styrenheten.

Hafa säger att det kan ta ytterligare minst 2v. Hm, ingen service där inte!


*Dörr hade transportskada, har ännu inte klarats upp. "Min Dörr" var annars snabba att leverera, här har det nog fastnat hos transportbolaget eller?!?


För att sedan inte tala om allt som blev försenat! Nåja, det gjorde ju iof inget eftersom så mycket annat blev fel.....
Även om det varit viss strul med våtrumsskivorna så blev det ju riktigt snyggt ändå så för att muntra upp mig lägger jag upp en bild på dem.

3 kommentarer:

 1. Skicka gärna hit dina hantverkare! Jag har huvudvärk varje dag pga våra tidsoptimister (snällare ord för lögnhalsar!) och skitsnackare till hantverkare.
  Dina leverantörer däremot får du nog behålla själv.. Hi, hi. ;)
  Spännande med badrum! Vi ska göra om vårt i vinter. Kanske. Om jag orkar med en omgång hantverkare till.

  SvaraRadera
 2. de ser väl iaf bra ut så långt :-)
  usch har inspirations torka, jobbat mkt o har så stökigt här bland allt pyssel utan hantverkare och diverse annat som inte har med pyssel att göra *fniss*
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja, hantverkare är ju ett släkte för sig själva... Men du har ju onekligen haft tur med dem - så då är det ju nästan självklart att det måste klydda med materialet.. *flinar* För inte kan allt bara flyta på liksom?!

  Hoppas iaf att du fått ordning på det mesta i skrivandets stund!

  Ha de bäst snäckan!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera