söndag 31 maj 2009

Min första Scrapmara....

Till höger sitter jag med min prestationsångest och försöker SKAPA.... Stämpelbodens medarbetare står bakom och försöker peppa =D

Och är är vi alla fyra på vår första mara: sittande till vänster Sandra och sittande till höger Katarina. Stående till vänster Louise och till höger jag.

Många flitiga deltagare satt inne istället för att vara ute i sommarvärmen =D

Här är vi alla på väg hem med packning och allt. Dragväskan/verktygsväskan är inköpt på Jula (199 kr på extrapris) och är helt suverän. Tipset fick jag på scrapkryssningen tidigare i våras. Det enda är väll att jag ännu inte lärt mig packa rätt än, och hitta allt jag slängt ned....Igår var jag (vi) på våran allra första Scrapmara i Alingsås. Stämpelboden stod som arrangör.

Så himla roligt var det. Förutom mat i tid och otid så fick vi ett litet välkomstpaket med ett par papper, ett antal stämplar och band - jag bara älskar sådana små överraskningar....

Ett antal demonstrationer och lån av "nya" spännande dies höjer ju också stämningen.

Jag hade planerat att hinna en massa, men prestationsångesten slog till. Men en dubbel LO samt några "nästan" klara blev det. Korten är från äldsta dotterns student förra året. Pappren är de ljuvliga Maja Design.

Sedan blev jag störtkär!
En bordsgranne lät mig prova hennes Tombow samt pensel med inbyggt "vattenmagasin" i skaftet. Jösses - snacka om kärlek vid första ögonkastet. De är ju helt underbara! Var som att färglägga med akvarellkakorna men utan att söla med pensel och vattenglas.

Dessa bara måste jag skaffa! "Vattenpenseln" eller vad den nu kan kallas har redan inköpts =D

1 kommentar:

  1. Jag får skicka en liten hälsning. Kul att korten från maran gick att använda.
    Katarina

    SvaraRadera