fredag 3 april 2009

Lite beställningskort....


Idas kort har även hon en älva från Faerisong, nämligen Marissa. Även detta kortet har biljetter från Inkywings och naturligtvis mängder av utpunchade blommor från lilla retropunchen. Helt suveräna punchar!!!
Mina gulliga grannar har bidragit med sidenband (fick en hel låda med massor av olika sidenband från dem. De hade tidigare en tygaffär)
Döttrarnas kusiner fyller år och beställaren är farmor och farfar. Eftersom Emil och Ida är syskon blev stilen snarlik till dem båda. Nallen är från Stämpelboden och biljetterna är från Inkywings. Denna gången har jag bara använt tapet till de grå blommorna och bakgrunden på nallen :-)Dotterns kompis behövde ett kort med lite gulligt motiv. Det blev den ursöta älvflickan från Faeriesong. Lite Tingtura textstämplar fick också plats.

2 kommentarer:

  1. hihi.. det är sant.. han måste vara en väldigt modig man :-D men du, vilka bra färgläggningstips! har själv aldrig testat att använda stämplar, (tro det eller ej men vi existerar), men jag har velat göra det ett tag. Då lär jag kika in här igen o följa dina tips! Tack för att du delar med dig!

    SvaraRadera
  2. ohh den är så söt den översta älvan, blir glad av att ha den som motiv :)

    SvaraRadera